Ahmad Suhairy's FotoPage

By: AieShorinji Senpai

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 19-May-2006 09:36 Email | Share | | Bookmark
Adobe Illustrator CS art

Sweet cherry
Max Biaagi
Bila x dek kerja..ni la kerja aku. Apa benda aku nak taip lagi aku pun tak tahu. All this i done entirely in Illustrator.


Tuesday, 26-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Click Click

KasihIbu
AdikMeeKoloK
Lebihan acara makan Fear Factor
View all 26 photos...
NI semua gambar gambar yang pernah aku captured sepanjang aku menggunakan kamera digital F717 Cybershot 5megapixel Sony..yang tak seanggun kamer si Ejahn(untung ko ejahn). Aku display kat sini pun utk kawan2 semua boleh kongsi tgk kot kot ada tip dan trick yg boleh sama2 kite belajaq. Aku pun masih belajaq lagi...walau pun kamera dah takdak tapi aku masih ambik gambar lagi pakai sketch book aku la plak...heheh. Ada rezeki boleh aku buat pameran solo aku kat kampung aku depan orang2 kampung aku hehehehehe....boleh gak bagi semangat kat budak2 yg berbakat dlm art..zaman aku dulu mana ada.OKlah..banyak2 aku load pun buat ape...buang masa korang je.


Monday, 25-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Playing With Compositionz

Terengganu Most Popular MOsque
Lonely
Yellow
View all 12 photos...
Here is a tip to keep in mind when photographing nature scenes and landscapes: try adding the human element. By including a person in your composition - or even something man-made - you can often add a great deal of visual interest to your photo. The added element could be a human being or it could be something like an old car, a road, or a run-down barn. Thanks Mr.Jim ..I will try my best eventhough i still don't have my own camers..muaaaaaaaaaa


Wednesday, 19-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Next Generation

ZahiruL
Zahirul02
I Feel Great!
HIs name is Ahmad Zahirul Adham... 6 months 3 week old...wanna booking him as ur next generation boyfreind just call me. ekekekekekek


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net